Moderne høreapparater

Hvad kan moderne høreapparater?​

Moderne, digitale høreapparater fungerer på næsten samme måde som en lille computer, der forstærker lydene og arbejder sammen med hjernen om at få mening ud af dem.

Høreapparater er mindre og mere tekniske end nogensinde før, og så kan flere og flere modeller tilsluttes eksterne enheder som fx din iPhone, din computer og dit tv.

Det er tid til at få mere ud af livet

De nyeste Oticon More™ høreapparater giver dig adgang til det fulde lydbillede med flere af alle de små detaljer i fantastisk balance og klarhed.


​Traditionelle høreapparater er designet til udelukkende at fokusere på tale, der kommer forfra. Men hjernen har brug for adgang til hele lydbilledet for at kunne arbejde naturligt1. Og netop dét giver Oticon More høreapparater.

​Oticon More er faktisk ikke som noget andet høreapparat. Det er drevet af et Deep Neural Network - en type avanceret kunstig intelligens - der efterligner den måde, hjernen fungerer på. Denne intelligens er trænet med 12 millioner virkelige lydbilleder2, så den har lært, hvordan hver enkelt lyd skal lyde. Sådan leverer Oticon More lyd med fantastiske detaljer og klarhed.
​​

1O’Sullivan et al. (2019); Puvvada & Simon (2017).

2Brændgaard, M. (2020). MoreSound Intelligence. Oticon tech paper.

​​​

Læs mere

Hvilke typer høreapparater​ findes der?

Der findes høreapparater for enhver smag og økonomi. Der kan overordnet sondres mellem høreapparater, der sidder bag øret, og høreapparater,
​der sidder inde i øret. ​Hørespecialisten vil anbefale den model, der passer bedst til dit høretab og dine behov.

Bag-øret-apparater​​ (BTE)

I-øret-apparater​​ (ITE)

Følg Oticon på Facebook

Følg Ældre Sagen på Facebook