Hørerør, hylen og hvislen behøver heldigvis ikke være synonym med høreapparater længere. Teknologien er så god i dag, at mange slet ikke bemærker, man har høreapparater på.​

Moderne høreapparater

​Moderne digitale høreapparater fungerer på næsten samme måde som en lille computer, der forstærker lydene og arbejder sammen med hjernen om at få mening ud af dem. Høreapparater er mindre og mere tekniske end nogensinde før, og så kan flere og flere modeller tilsluttes eksterne enheder som fx din iPhone.

Personlige erfaringer med høreapparater

Få indsigt i brugernes erfaringer med Oticon høreapparater ved at se de korte film her eller følge med i samtalerne på Oticons Facebook-side.

Oticon Opn høreapparater - adgang til alle lyde

Oticon Opn er et helt nyt høreapparat, som indeholder den sidste nye høreapparatteknologi. Det er det første høreapparat, hvor det er dokumenteret, at hjernens arbejde bliver endnu lettere, og hvor man dermed kan huske mere af det, der bliver sagt.

Med en smartphone kan brugeren streame opkald direkte til sine Opn høreapparater og fx styre lydstyrken via telefonen. Og som det første høreapparat med forbindelse til internettet kan Opn ”tale sammen med” andre internetforbundne enheder og fx give dig besked, hvis det ringer på døren, eller røgalarmen bipper.

Læs mere om Oticon Opn

Typer af høreapparater

Der findes høreapparater for enhver smag og økonomi. Der kan overordnet sondres mellem høreapparater, der sidder bag øret og høreapparater, der sidder inde i øret. Hørespecialisten vil anbefale den model, der passer bedst til dit høretab og dine behov, men det endelige valg er dit.​

Bag øret-apparater​

I øret-apparater​

Find din nærmeste høreklinik

På høreklinikken kan du få gode råd og vejledning om din hørelse.

Er du medlem af Ældre Sagen? Så er der ekstra fordele for dig, når hørelsen svigter.

Følg Ældre Sagen på Facebook

Følg Oticon på Facebook