Hørerør, hylen og hvislen behøver heldigvis ikke være synonym med høreapparater længere. Teknologien er så god i dag, at mange slet ikke bemærker, man har høreapparater på.​

Moderne høreapparater

​Moderne digitale høreapparater fungerer på næsten samme måde som en lille computer, der forstærker lydene og arbejder sammen med hjernen om at få mening ud af dem. Høreapparater er mindre og mere tekniske end nogensinde før, og så kan flere og flere modeller tilsluttes eksterne enheder som fx din iPhone.

Personlige erfaringer med høreapparater

Få indsigt i brugernes erfaringer med Oticon høreapparater ved at se de korte film her eller følge med i samtalerne på Oticons Facebook-side.

Det er tid til at få mere ud af livet

De nyeste Oticon More™ høreapparater giver dig adgang til det fulde lydbillede med flere af alle de små detaljer i fantastisk balance og klarhed. 


​Traditionelle høreapparater er designet til udelukkende at fokusere på tale, der kommer forfra. Men hjernen har brug for adgang til hele lydbilledet for at kunne arbejde naturligt1.  
​​

1O’Sullivan et al. (2019); Puvvada & Simon (2017).

​​

Læs mere  

Typer af høreapparater

Der findes høreapparater for enhver smag og økonomi. Der kan overordnet sondres mellem høreapparater, der sidder bag øret og høreapparater, der sidder inde i øret. Hørespecialisten vil anbefale den model, der passer bedst til dit høretab og dine behov, men det endelige valg er dit.​

Bag øret-apparater​

I øret-apparater​

Find din nærmeste høreklinik

På høreklinikken kan du få gode råd og vejledning om din hørelse.

Er du medlem af Ældre Sagen? Så er der ekstra fordele for dig, når hørelsen svigter.

Følg Ældre Sagen på Facebook

Følg Oticon på Facebook