Om Seniorhørelse

​Denne hjemmeside bygger på et årelangt samarbejde mellem den danske høreapparatproducent Oticon og landsforeningen Ældre Sagen.
​Med dette samarbejde får medlemmer af Ældre Sagen eksklusive fordele og kompetent rådgivning hos særligt udvalgte høreklinikker landet over.


​På siden kan du læse mere om hørelsen og det at have et høretab. Du kan også læse om fordelene for medlemmer af Ældre Sagen, og du kan finde
​en høreklinik ​i nærheden af dig, ​som indgår i dette samarbejde. 

Om Oticon

Oticon er helt fra begyndelsen bygget på omsorg og empati. Virksomheden er grundlagt i 1904 af Hans Demant, som ville hjælpe sin kone til et bedre liv uden hindringer på grund af hendes høretab. Han hjalp sin kone med et af verdens første elektroniske høreapparater.

Oticon har siden været på absolut forkant med teknologi, der forbedrer livet for mennesker med høretab.​

Oticon har en klar vision: ”En verden, hvor høretab ikke er en begrænsning". For at opnå dette bestræber Oticon sig på at være førende inden for høreløsninger samt at levere den mest avancerede teknologi og audiologi som muligt. Og hvis det betyder, at normerne skal udfordres, så er det det, Oticon gør.

Læs mere om Oticon eller få seneste nyt om høretab og høreapparater direkte i din indbakke ved at tilmelde dig Oticons nyhedsbrev.

fb-f-logo__blue_29Følg Oticon på Facebook

Om Ældre Sagen

Ældre Sagen er en almennyttig forening, som arbejder for, at alle skal kunne leve et godt og langt liv. Hvor personen er vigtigere end alderen, og hvor alle har mulighed for at leve og udfolde sig på egne betingelser, og hvor der er støtte til dem, der har behov for det.

Ældre Sagen er en socialhumanitær forening, som er uafhængig og neutral i forhold til partipolitik, religion og etnicitet.​

En meget stor del af foreningens arbejde kommer ikke alene medlemmerne til gode, men er til gavn for alle.

Foreningens mange frivillige gør en stor indsats for, at der skabes nærvær og netværk i lokalområderne. For dem, der har behov for ekstra støtte eller hjælp, tilbydes besøgsvenner, motionsvenner og bisiddere.

Som medlem får man blandt andet adgang til årlige arrangementer samt fordele og rabatter på alt fra høreapparater og briller til rejser og madoplevelser.​​

Læs mere om foreningen på www.aeldresagen.dk.

fb-f-logo__blue_29 Følg Ældre Sagen på Facebook.​​

Følg Oticon på Facebook

Følg Ældre Sagen på Facebook