Fordele for Ældre Sagen-medlemmer

Hvis du er medlem af Ældre Sagen, har du særlige fordele, når du køber Oticon høreapparater hos en forhandler, der indgår i Oticons Tryghedsordning.​​*

Du får:​​

  • Kompetent rådgivning hos de særligt udvalgte høreklinikker.
  • Adgang til Oticons Tryghedslinje.
  • 12 % rabat på egenbetaling ved køb af høreapparater.**
  • Gratis 4-årig tryghedsordning til dine høreapparater. Når du bruger ordningen, vil administrationsgebyret være 795 kr. inkl. moms. Vilkår oplyses hos forhandleren.

​For at blive medlem af Ældre Sagen skal du udfylde den elektroniske formular på www.aeldresagen.dk.

Tryghedslinjen

Hvis du som Ældre Sagen-medlem har købt dine høreapparater via en forhandler, der indgår i Oticons Tryghedsordning, kan du altid få kvalificerede råd og vejledning via Oticons Tryghedslinje.

Sørg for at have dit medlemsnummer klar, når du kontakter Tryghedslinjen. 

Tryghedslinjen kan træffes på tlf. 4445 2592.

Høreklinikker over hele landet

Oticon har udvalgt en række høreklinikker fordelt over hele landet til at deltage i Tryghedsordningen. Alle hørespecialister i de udvalgte høreklinikker deltager løbende i kurser tilrettelagt af Oticon. Dette er din – og vores – garanti for, at du er i de bedste hænder, når du skal tale med en professionel om dit eventuelle høretab og høreapparater.


​Der er høreklinikker i hele Danmark, som deltager i Tryghedsordningen. Husk at medbringe dit Ældre Sagen-medlemskort, når du besøger høreklinikken.

* Disse tilbud er gældende fra den 1. august 2022
​** Rabatten er gældende, efter alle tilskud er fratrukket og kan ikke kombineres med andre tilskud eller rabatter. Gælder ved køb af Oticon høreapparater.

Følg Oticon på Facebook

Følg Ældre Sagen på Facebook